« Back

До всички бивши Еразъм-студенти и такива с опит в чужбина

Бил си Еразъм-студент? Възползвай се от чуждестранния си опит и ела на “Кариера в България. Защо не?”

 

Здравейте, Еразъми!

 

С радост ви каним на 11-ото издание на Кариера в България. Защо не?”.

 

Тази година форумът ще бъде на 20 септември в Интер Експо Център. “Кариера в България. Защо не?” остава безплатна за всички посетители със задължителна предварителна регистрация.

 

Изложението е отворено за всички еразъм студенти, които са били в чуждестранен университет поне 1 семестър. Възползвай се от опита си и заповядай на форума!

 

Очакват те над 100 компании изложители - интересът на работодателите към българи с опит от чужбина става все по-голям. Те споделят, че ценят качествата на хора, които са били в чужбина и форумът ги среща с професионалисти, които с радост биха приели в екипите си.

 

В деня на форума ще има целодневната семинарна програма, консултации с HR специалист за професионално развитие и нетуъркинг зона за млади и амбициозни българи с опит от над 80 държави.

 

И тази година форумът с радост казва “Има място и за теб” и те очаква.

--

“Кариера в България. Защо не?” е проект на фондация „Идентичност за България“ и сдружение „Тук-Там“. Единадесетото издание на най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина е под изключителния патронаж на Президента на Р България, Румен Радев.

 

 


Радио Пловдив обявява конкурс за репортери

 / 352 преглеждания

 

Радио Пловдив обявява конкурс за репортери. Той ще се проведе на три етапа като първият е кандидатстване по документи до 08. 02. 2015г. включително.

Кандидатите трябва да имат добра говорна техника, висше образование или да са завършили семестриално. 

На e-mail: praktika_radioplovdiv@abv.bg кандидатите трябва да изпратят мотивационно писмо, СV, както и авторски материали, ако са работили или сътрудничили на медия.

Одобрените ще бъдат поканени за прослушване и събеседване на посочения от тях e-mail.