« Обратно

До докторантите и студентите на Филологическия факултет

Здравейте, колеги!
Казвам се Борислава Петкова и съм от катедрата по етнология на Ф​илософско-историческия факултет.
​Бих искала да ви поканя на едно интересно събитие, насочено към ​магистри и ​докторанти с оглед на тяхното кариерно развитие. Денят на кариерата ще се проведе на 24 октомври и е организиран от EURAXESS. Повече за събитието можете да прочетете в приложената покана​.​ Изпращам и програмата.​
Обърнете специално внимание на обучителните семинари. Участието в тях е безплатно, но се изисква регистрация в платформата на EURAXESS​ тук: https://eracareerday.euraxess.bg/bg/node/16
Можете да се запишете в повече от един семинар. За лектори са поканени водещи експерти, консултанти и университетски преподаватели.
Залите за семинарите ще бъдат обявени допълнително, но сградите, в които ще се проведе Денят на кариерата са Биологическият факултет на ПУ на ул. Тодор Самодумов 2 (на тепето до Античния театър) и АМТИИ, така че лесно ще можете да посетите избраните от вас ​уоркшоповете.  
Въпреки регистрацията в сайта, ви моля да попълните и ми изпратите обратно заявката си за участие в семинарите, за да подготвим материалите за участниците в Пловдив.
При възникнали каквито и да е въпроси - пишете ми​ на borislava.p@gmail.com
 
С пожелание за прекрасен септемврийски следобед!
​гл. ас. д-р Борислава Петкова​

 

ПОКАНА

ПРОГРАМА

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ - МАГИСТРИ

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ - ДОКТОРАНТИ

Коментари
Trackback URL:

No comments yet. Be the first.